BIA BV

BIA BV levert kwalitatief hoogwaardige grondverzet-, sloop-, overslag-, recyclingmachines en generatorsets, en is de exclusieve en officiële Nederlandse importeur voor de merken Komatsu, Metso, Portafill en Technogen. Als full service dienstverlener zorgen wij voor de beste oplossing tegen de laagst mogelijk operationele kosten voor onze klanten. Service waar je blij van wordt dat is ons DNA.

BIA BV maakt onderdeel uit van de BIA Group. De BIA Group, opgericht in 1902 en nog steeds voor 100% een familiebedrijf, is aanwezig in Europa (België, Nederland en Luxemburg) en in meer dan 20 Afrikaanse landen. De BIA Group heeft meer dan 1300 personen in dienst, waaronder meer dan 850 ingenieurs en technici. Het hoofdkantoor voor Nederland is nu nog gevestigd in Zutphen, maar volgend jaar om deze tijd opereren wij vanuit ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn. Naast nieuwe machines, biedt BIA BV ook verhuurmogelijkheden met de verhuurvloot van Matrent, en is er een breed assortiment aan gebruikte machines te koop via 2MAT. Kortom: alles is mogelijk.

Maar BIA BV is méér dan machines alleen. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst bieden we u een solide totaaloplossing. Uw werk moet immers altijd doorgaan. Daar staan wij voor!

https://www.biagroup.com/nld-nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *