Agro IT

Agro IT is een jong bedrijf met een rijke historie. In 1984 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van branchespecifieke automatiseringsoplossingen. Gericht op dienstverlenende bedrijven in de onderstaande branches.

Door op de branche te klikken waarin uw bedrijf activiteiten heeft, vindt u een overzicht van de door ons aangeboden software.

Ons softwarepakket is in de loop der jaren verder ontwikkeld. Dit betekent dat er een breed functioneel fundament is, gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen. Naast jarenlange branchekennis beschikt Agro IT over ervaren softwareontwikkelaars en consultants die borg staan voor continuïteit en stabiliteit.

Vanuit ons kantoor in Barneveld werken wij aan de verdere ontwikkeling van onze producten en diensten. In ons trainingscentrum kunnen beginnende en ervaren gebruikers diverse trainingen volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *