E-Scoobie Europe BV

E-Scoobie, hét Nederlandse scooter merk voor dé elektrische scooter. Iedereen wordt zich er meer en meer van bewust dat we beter met ons milieu om moeten gaan maar we willen wel mobiel blijven en het liefst op een aangename, comfortabele ontspannende manier.

Geluidloos én het milieu niet belasten, heerlijk rijdend door jouw stad. E-Scoobie zorgt hiervoor, 100% elektrisch rijden met het comfort van een lithium uitneembare accu, die overal gemakkelijk is op te laden.

Op onze site, www.e-scoobie.nl is het mogelijk om alle informatie over de E-Scoobie te vinden.

E-Scoobie maakt het u gemakkelijk door de elektrische scooter te leveren met een uitneembare handzame lithium accu die aan elk 220w stopcontact opgeladen kan worden. De E-Scoobie is een sterke e-scooter die wordt aangedreven door een betrouwbare elektrische krachtbron van Bosch. Rekening houdend met  de veiligheid is de E-scoobie uitgerust met twee hydraulische schijfremmen.

Onderhoud aan de E-scoobie is terug te voeren naar een paar service beurten om de remmen en banden te controleren. Dat kan bij elke E-bike dealer of scooter dealer maar ook bij de Bosch service punten. Het is een elektrisch scooter dus geen vloeistoffen aanvullen, verversen of tanken ! Geen nare luchtjes.

Kijk op onze site voor alle informatie over koop en de mogelijkheden van lease. Maak een kleur keuze en bepaal je accessoire niveau, creëer je eigen E-Scoobie. Dit is allemaal terug eenvoudig terug te vinden op www.e-scoobie.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *