Waterontharder

Heeft u ook last van kalkaanslag en wilt u hier een snelle en goedkope oplossing voor? Maak kennis met onze Amfa4000. Dit systeem laat kalkaanslag verwijderen en voorkomt nieuwe kalkaanslag door voor een structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen.

Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk. Wij vertellen u graag meer over kalkaanslag en onze indrukwekkende systeem.

De veroorzaker van kalkaanslag is hard water. In veel gebieden in Nederland hebben we hier last van. Het ontstaat door mineralen als magnesium en kalk. Des te hoger de hardheid van het water is, hoe meer kalkaanslag ontstaat. Dit is voor ons lichaam niet schadelijk, maar wel voor al onze watersystemen. Wist u dat kalkaanslag voor meer energiekosten zorgt? Dit kan wel oplopen tot 70%! Laat daarom uw waterleiding op tijd ontharden en wees hoge kosten voor. Nadat u onze magneet waterontharder heeft besteld kunt u weer genieten van lekker helder water en schone machines zonder witte kalkaanslag.

Zoals bekend van TV hierbij de Amfa4000, die u via onderstaande link kunt bestellen.
De Amfa4000 incl. gratis verzending is nu tijdelijk van €299 voor €149!

Kijk voor meer informatie op www.waterontharder.com.