Landleven De Wyckel

Landleven De Wyckel is een gezellig park in het Noorden van de Veluwe nabij het Veluwemeer. Het park leent zich uitstekend om helemaal tot rust te komen in prachtige luxe vakantiewoningen die uitstekend geschikt zijn als tastbare investering. Het park telt 45 royale kavels die deels in het bezit zijn van particuliere eigenaren. De eigenaar van het park is Gerrit en Ria Foppen. Gerrit en Ria bewijzen iedere dag weer dat netheid, gastvrijheid en vriendelijkheid voorop staan in de kernwaarden. 

De Wyckel heeft een duidelijke doelgroep. Het park is uitstekend geschikt voor mensen die willen genieten van de omgeving op de fiets of wandelend. Heeft u even genoeg van de natuur dan zijn er prachtige Hanzesteden zoals Elburg, in de omgeving waar u geniet van historie en  de cultuur. Voor het hele gezin zijn er diversen attractieparken in de buurt zoals Dolfinarium, Walibi en Koningin Julianatoren.

Daarbij biedt De Wyckel een perfect verhuurprogramma voor uw tweede woning. Wanneer u er zelf niet bent zorgt Gerrit of Ria voor de volledige verhuur van uw object. Van advertentie tot incheck en van uitcheck tot een positieve recensie. Dit geeft u het gemak en het is ook nog eens een interessant rendement op uw investering. Verder in deze brochure leggen wij u dit uit.

De bouw van het project is gestart. De eerste twee woningen zijn ontwikkeld en klaar voor u om te bezichtigen. Er zijn twee types beschikbaar. De type Hazeburgt is 55m² en geschikt voor 5 personen. De Hazeburgt XL is ruim 70m² en geschikt voor 6 personen.