Sponsoring

[

Met het RTL4 televisie-programma ‘Ik Zou Wel Eens Willen Weten’ van Pakkend Media bieden wij bedrijven een unieke kans om zichzelf in de spotlight te zetten. Hoe wordt glas gemaakt?
Wat is groene energie? Hoe krijg ik witte tanden? Met een leuke, educatieve insteek komen wij een kijkje nemen bij uw bedrijf op zoek naar een antwoord.

Vanaf 8 februari 2015 zenden wij elke zondag ochtend om elf uur uit. Uit ervaring weten wij dat een televisieprogramma bij de marktleider van Nederland RTL 4 TV op zaterdag en op zondag 11.00 uur een hoog kijkersaantal heeft in de juiste doelgroep.
Boodschappers 25/34 en 35/49 jaar. De zaterdag daarop volgt de herhaling, en de uitzending zal nog vijf jaar lang terug te zien zijn op RTL XL (www.rtlxl.nl). Daarnaast kunt u het filmpje rechtenvrij gebruiken waar en wanneer u maar wilt, op uw website, social media, etc.

Wist u dat wij met onze tarieven niet enorm veel hoger zitten dan de gemiddelde prijs voor een advertentie in een blad of krant? Terwijl een uitzending op RTL4, dé grootste familiezender van het land, aanzienlijk meer zichtbaarheid genereert. Enthousiast geworden? Wij zijn het al, bel ons gerust op 035-6234776 of neem contact met ons op via info@pakkendmedia.nl