Over Ons

 

Productiebedrijf

Logo pakkend mediaPakkend Media Produkties is een laagdrempelig creatief productiehuis die in opdracht van u, uw ideale tv-commercial, bedrijfsfilm, homeshop productie of Infomercial bedenkt en uitvoert. Tegen een zeer betaalbaar budget. Pakkend Media Produkties produceert ’In Budget’ dat wil zeggen dat wij altijd voor u een opname kunnen realiseren hoe groot of hoe smal uw budget is. Pakkend Media Produkties bedenkt samen met u het concept, creëert de daarbij behorende beelden en verzorgen de opname: vormgeving en montage. Daarbij kan Pakkend Media Produkties ook uw internetsite ontwikkelen. Een logische combinatie! Uw volledige uitstraling wordt met alle zorg geproduceerd.

Presentatie

frank

Frank Derijcke

Werd in 1981 geboren te Alkmaar. In deze noordelijke omgeving woonde hij de eerste 3 jaar van zijn leven. Daarna trok met zijn familie naar ‘t Gooi. Naast de fascinatie voor het werk van zijn vader – die in de Hilversumse reclamewereld werkzaam was – bezocht Frank geregeld het Mediapark. “Hier werd immers alles gemaakt wat ik thuis op televisie zag” aldus Frank.

Toch was het in eerste instantie niet de televisiehoek waar Frank in terecht kwam. Want na de middelbare school – die hij in Hilversum doorliep – deed hij auditie voor de Toneelschool. “Ik heb een ongekende interesse in mensen en hoe mensen zich tot elkaar verhouden. Die observatie is voor mij de essentie van acteren.”
Hij werd aangenomen op de acteursopleiding waarvoor hij in 2007 zijn diploma behaalde. Na zijn afstuderen stond hij op het toneel bij gezelschappen als De Theatercompagnie, De Utrechtse Spelen, Theatergroep MAX. en het M-Lab. Ook vertolkte hij verscheidene filmrollen en speelde hij in dramaseries als GTST, van Speijk en De Troon.

Sinds 2011 is Frank met zijn acteursachtergrond alsnog bij de televisie terecht gekomen. Hij werd voor het RTL4 programma Life 4 You gevraagd om als presentator een gezellig item voor zijn rekening te nemen. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ze hem hebben gevraagd het seizoen daar af te maken.
Ook in 2012 en 2013 was Frank geregeld te zien in het programma van Carlo & Irene. In 2013 kwam daar nog een programma bij. Hij was twee seizoenen lang het vaste gezicht van het informatieve programma Wist Je Dat?! op RTL4.

Daarnaast liep Frank al enige tijd met het idee om iets met zijn andere fascinatie te gaan doen: het produceren van TV-programma’s. Dit resulteerde begin 2014 in een nieuw en vast onderdeel in het bestaande TV-programma Life is Beautiful.
In het programmaonderdeel Hollandsche Hap reisde Frank elke week van provincie naar provincie op zoek naar oer-Hollands eten en drinken. Vanaf februari 2015 is Frank te zien als presentator van het nieuwsgierige TV-programma Ik Zou Wel Eens Willen Weten in een productie van Pakkend Media Produkties. Daarnaast is Frank druk bezig met de productie en het presenteren van zijn eigen sportprogramma FIT op 6.